Зустріч з учнями 10-11-го класу Тучинського ліцею Гощанської селищної ради.

   Кафедра екології, географії та хімії псхихолого-природничого факультету Рівненського державного гуманітарного університету продовжує проводити профорієнтацію для учнів 10-11-х класів

   22 травня 2024 р. викладачі кафедри екології, географії та хімії Сачук Р.М. та Велесик Т.А. провели зустріч з учнями 10-11-го класу Тучинського ліцею Гощанської селищної ради.

   Сачук Р.М. представив презентаційні матеріали та інформацію як про історію заснування, так і про сьогодення психолого-природничого факультету та кафедри екології, географії та хімії. Представив вичерпну інформацію щодо умов вступу до навчального закладу та особливостей навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій чи громадській роботі, у спорті чи культурно-масовому житті. Також Сачук Р.М. та Велесик Т.А. дали відповіді на запитання учнів та вчителів.

   З метою налагодження партнерських відносин із зовнішніми стейкхолдерами для спеціальностей Середня освіта «Географія» та «Хімія» відбулося укладення договору між РДГУ та Тучинським ліцеєм. Такий напрям співпраці для кафедри екології, географії та хімії один із пріоритетних, оскільки саме працевлаштування випускників – важливий критерій оцінки якості надання освітніх послуг.

Back to top