Друга Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «ГЕОГРАФІЧНА ОСВІТА У ШКІЛЬНИХ ТА ПОЗАШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ: ПРОБЛЕМИ, ПОШУКИ, ПЕРСПЕКТИВИ».

24.10.2023 року відбулася Друга Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «ГЕОГРАФІЧНА ОСВІТА У ШКІЛЬНИХ ТА ПОЗАШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ: ПРОБЛЕМИ, ПОШУКИ, ПЕРСПЕКТИВИ».

 У конференції взяли участь викладачі університетів, інститутів підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, керівники гуртків Малої академії наук учнівської молоді, методисти з географії, вчителі географії, студенти першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія).

  У процесі роботи конференції було заслухано 33 наукові доповіді. В обговорені доповідей учасники конференції були одностайні, що така тематика конференції на часі, її проведення має стати регулярним. Конференція згуртовує географічну освітянську спільноту закладів загальної середньої освіти та позашкільних закладів освіти, вищої школи, допомагає виявляти науковий і творчий потенціал вчителів географії та керівників гуртків, сприяє обговоренню питань профільної освіти, дозволяє обмінюватися досвідом щодо використання нових методів та технологій у вивченні географії в школі та позашкільних закладах. Вибрані доповіді, які виголошені на конференції, будуть опубліковані у збірнику наукових праць «Географічна освіта у шкільних та позашкільних закладах : проблеми, пошуки, перспективи».

Back to top