Звітна наукова конференція викладачів, співробітників і здобувачів вищої освіти Рівненського державного гуманітарного університету

   Напередодні Дня науки, який щорічно відзначають в Україні в третю суботу травня, за доброю традицією РДГУ, 19 травня 2022 року було проведено звітну наукову конференцію викладачів, співробітників і здобувачів вищої освіти Рівненського державного гуманітарного університету за 2021 рік.

  На кафедрі екології, географії та туризму у рамках звітної конференції 19 травня 2022 року було проведено засідання секцій «Моніторинг екологічних та географічних систем» та «Актуальні питання навчання географії». З вітальним словом та доповіддю виступила завкафедри проф. Лико Д.В., яка щиро привітала всіх учасників з Днем науки та побажала натхнення розвивати науку в Україні.
  Професорсько-викладацький склад та здобувачі вищої освіти представили змістовні доповіді. Учасники конференції взяли активну участь в обговоренні актуальних питань.
 Щиро вітаємо наукову спільноту з Днем науки та бажаємо нових відкриттів для добробуту українського народу, адже саме ми відповідальні за науковий фронт. Разом до перемоги!

Back to top