II-й Міжнародна студентська наукова конференція «Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень»

       Студенти спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія), зокрема Петрик Максим (4-й курс, денна форма навчання), Ковалевич Юрій (3-курс навчання, денна форма навчання) та Чекалова Олександра (1-й курс, денна форма навчання) взяли участь у II-й Міжнародній студентській науковій конференції «Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень», що проходила під егідою Молодіжної наукової ліги у м. Умань 24 вересня 2021 року.

     Конференцію зареєстровано Державною науковою установою «УкрІНТЕІ» в базі даних науково-технічних заходів України та інформаційному бюлетені «План проведення наукових, науково-технічних заходів в Україні» (Посвідчення № 611 від 03.08.2021). Тема колективної доповіді студентів «ГЕОЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПОЛІСЬКОГО РЕГІОНУ ПОВ’ЯЗАНІ З НЕЗАКОННИМ ВИДОБУТКОМ БУРШТИНУ» досить актуальна, особливо для Рівненської області.
      Збірка студентських наукових праць видана Європейською науковою платформою і знаходиться у вільному доступі на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0). Всі роботи збірника містять DOI й індексуються в Google Scholar, ORCID, CrossRef та OUCI (Український індекс наукового цитування).

Back to top