Міжнародна науково-практична конференція «ВИКЛИКИ СУЧАСНОГО ЗЕМЛЕУСТРОЮ: ДІГІТАЛІЗАЦІЯ, ТЕХНОЛОГІЧНІ ЗМІНИ ТА ЕКОНОМІЧНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ» (до 25-річчя факультету землевпорядкування)

    16-17 вересня 2021 р. у Національному університеті біоресурсів та природокористування України (м. Київ) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ВИКЛИКИ СУЧАСНОГО ЗЕМЛЕУСТРОЮ: ДІГІТАЛІЗАЦІЯ, ТЕХНОЛОГІЧНІ ЗМІНИ ТА ЕКОНОМІЧНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ» (до 25-річчя факультету землевпорядкування) в якій взяли участь наукові співробітники кафедри.

    На конференції обговорювалися питання сучасного стану та викликів, з якими стикаються землеустрій, оцінка земель, топографо-геодезична та картографічна діяльність тощо. Професор кафедри екології, географії та туризму Мартинюк В.О. (співавтор аспірант Зубкович І.В.) виголосив на конференції доповідь на тему «Оцінка структури земельних угідь басейнової системи озера Задовже (Нобельський НПП)». Окрім науковців від України в конференції взяли участь представники з Грузії, Молдови, Польщі та інших країн.
    Учасниками від кафедри екології, географії та туризму було ініційовано продовження договору про творчу співпрацю між РДГУ та НУБіПУ. У рамках конференції, за дорученням ректора РДГУ проф. Постоловського Р.М., було нагороджено почесною грамотою професора НУБіПУ Ковальчука І.П., завідувача кафедри геодезії та картографії, доктора географічних наук, заслуженого діяча науки і техніки України за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вищої освіти в Україні, результативну наукову співпрацю між Рівненським державним гуманітарним університетом і Національним університетом біоресурсів і природокористування України в царині сталого розвитку й збалансованого природокористування та з нагоди ювілею.
    Відбулася зустріч окремих учасників (проф. Г. Гогуадзе, проф. О. Кемпа, проф. В. Мартинюк) конференції зі студентами факультету землекористування, де обговорювалися питання освітніх програм, міжнародної освітньої діяльності, навчальних практик, взаємного обміну студентів та навчання за програмами, що дає можливість отримання подвійного диплому тощо. Учасникам конференції була запропонована екскурсія до ботанічного саду університету та вулицями стародавнього Києва.

 

Back to top