Екскурсія до Державної установи «Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія»

Екскурсія до
Державної установи «Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія»

 

   13 листопада 2018 р. студенти 5 курсу спеціальності 101 «Екологія» та 3 курсу спеціальності 015 Професійна освіта (Туристичне обслуговування) були на екскурсії у Державній установі «Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія». Студенти мали можливість ознайомилися з особливостями проведення різних видів експертиз (бактеріологічної, гербологічної, ентомологічної, мікологічної та фітогельмінтологічної) та розглянути колекційний матеріал (шкідники, нематоди, бур’яни, грибкові та бактеріальні хвороби).

   Під час екскурсії директор Державної установи «Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія» Вікторчук Руслана Вікторівна та працівники лабораторії розповіли про методи виявлення та визначення у лабораторних умовах: регульованих та інших збудників бактеріальних захворювань в об’єктах регулювання; засміченості регульованими та іншими видами бур’янів в об’єктах регулювання; регульованих та інших шкідливих комах і кліщів в об’єктах регулювання; регульованих та інших збудників грибкових захворювань в об’єктах регулювання; регульованих та інших видів фітопаразитичних нематод в об’єктах регулювання з метою запобігання або обмеження будь-якої шкоди внаслідок занесення або поширення шкідливих організмів на території України.

  У цілому екскурсія завершилася приємними враженнями студентів, новими знаннями та набуттям досвіду щодо подальшої професійної діяльності.

  Щиро дякуємо директору Вікторчук Руслані Вікторівні за професійно проведену екскурсію.

0001
0002
0003
0004
1 2 3 4

Back to top