Вітаємо з 21 річницею з дня створення кафедри

Шановна Даріє Василівно!

   Колектив кафедри екології, географії та туризму психолого-природничого факультету Рівненського державного гуманітарного університету щиро вітає Вас з 21 річницею з дня створення кафедри.

  Доля дарувала Вам активне, багате вагомими здобутками і цікаве життя. Присвятивши життя вихованню студентської молоді і пройшовши професійний шлях від асистента до професора, своїм умінням працювати з людьми, аналізувати і оцінювати їхню роботу та здатність щедро дарувати багатство своєї душі Ви заслужили великий авторитет і глибоку довіру колег і студентів.
     Уже більше двадцяти років, науково-педагогічний колектив кафедри під вашим керівництвом, відданий своїй справі демонструє досягнення університету та є рушійною силою тих звершень, що гідно представляють нашу кафедру, крок за кроком примножуючи науковий потенціал, підвищуючи рівень і статус, успішно підтверджуючи свою авторитетну позицію в освітній царині.
    Ми переконані, що Ви й надалі показуватимете приклад спраглості до звершень, пошуку новизни, реалізації ідей й рухатиметеся шляхом розвитку й формування гідних громадян держави.